Omegnen og oplevelserne

Mad - Natur - Kultur - Seværdigheder - Kunst - Shopping - Badning - Sport 
Image
Dorthes Galleri og shop - kunst på stedet
På feriestedet
Dorthes Galleri: Holder åbent efter aftale og for det meste hver første og sidste søndag i måneden. Der kan indimellem være ferniseringer, kurser og andre arrangementer i galleriet. Galleriet byder på en lille shop med et wellnessprodukter og et lille udvalg af krystaller. Her sælges også bøger af Forfatter Dorthe Lis, der er ferielejlighedens indehaver. www.dorthe-l-thomsen.dk

Haven: Skovhaven byder på mange dejlige hyggekroge. Her er både sol og skygge, alt efter årstiden varierer udbuddet af oplevelser. Der er en æblelund, et andet område med frugtræer. Der er græsområder, hvor man kan lege og spille bold.Når solen skinner og det er varmt, kan man finde et sted at smide tæppet og bare ligge og sole sig og lytte til insekter summen og fuglekvidder. Vi stiller forskellige typer af udendørs spil til rådighed. Vi beder om, at man ikke bare spiser af frugter og bær - vi lover at dele, men foretrækker at plukke selv og stille det ind til jer.

Terrassen: Vi har forskelige typer af havemøbler, så du kan vælge mellem at sidde, slænge eller sove :-) Der er borde, bænke og grill til rådighed. Der er også en overdækket terrasse, der er privat, men skulle du få brug for den, så spørg os bare, om den er ledig.

Udforsk omegnen

Mellem fire store jyske byer - i fredfyldt centrum af natur, kultur og oplevelser

Du finder os her